Autoliike Mika Pohjonen

 
MARK8521.jpg
 
 
 

Autoliike Mika Pohjonen on lahtelainen biokaasu/bensiinikäyttöisten autojen eli ns. BiFuel-autojen ja erityisesti Volvojen myyntiin erikoistunut autoliike. Tuomme Ruotsista vähän ajettuja ja uudehkoja autoja erinomaisen ostokanavamme kautta.

Toinen päälinja on Volvo T8 lataushybridin ja niiden eri versiot.

Valikoimassamme on aina myös vaihtoautoja eri polttoainemuodoin. Vaihtoautot on hinnoiteltu edulliseksi ja ehdottoman kilpailukykyiseksi valtavirran vaihtoautotarjontaan nähden.

Maahantuomme tarvittaessa autoja myös tilauksesta.

Meillä on tarjolla Suomen laajin valikoima VOLVO-biokaasuautoja.

Liikkeemme vahvuus on erinomaisen autotarjonnan lisäksi henkilökohtainen ja joustava palvelu sekä myynnissä olevien autojen tuntemus käytettävyyden ja biokaasupolttoaineen käyttöominaisuuksien osalta.

Huoltoyksiköllämme “Autohuolto Mika Pohjonen” on valtuutettu Westport ja Prins- huoltolisenssi, ja pystymme tarjoamaan kattavan ja ammattitaitoisen palvelun erityisesti VOLVO-kaasuautojen huollon osalta.

Kauttamme saat myös muiden kuin kaasuautojen huollot nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelumme, niin automyynnin kuin huollon osalta, ei ole sidoksissa tiukkoihin virka-aikoihin, vaan meiltä saat palvelua joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Pyrkimyksemme on tarjota kokonaisvaltaista palvelua, jossa auton valinnasta lähtien sen huoltoihin ja mahdollisiin ongelma- tai käyttöaputilanteisiin, saat palvelun samasta paikasta.

Päätavoitteenamme ei ole tehdä kauppaa kaupan vuoksi, vaan lähtökohdista, joissa asiakkaan autotarve, käyttöympäristö, kustannukset ja myös ympäristöystävällisyys on parhalla mahdollisella tavalla otettu huomioon.

AUTOHUOLTO MIKA POHJONEN - on myös valtuutettu Westport- ja Prins-järjestelmähuolto


Autoliike Mika Pohjonen tarjoaa BiFUel-kaasu/bensa-auton osatajalle VUODEN BIOKAASUT KAUPAN PÄÄLLE Gasumin verkossa ( ilmainen GAS-Card vuodeksi)

Kaasu liikennepolttoaineena on normaalihintaisenakin - kampanja-ajan jälkeen n. puolet edullisempaa kuin bensiini.

Biokaasu on täysin suomalainen hiilidioksidineutraali kierrätyspolttoaine, joka on ekologisuudessaan ylivertainen muihin polttoaineisiin nähden.